Könnyű köretekkel is finom.Ðœððºñðð¼ Кñññðð½Ð¾Ð²
Hozzávalók 2 személyre
- 40 deka csirkecombfilé felcsíkozva
- 1 bögre gomba kissé összevágva
- 1 tk. vaj
- 2 ek. étolaj
- 1.5 deci alaplé
- 1 tk. mustár
- 2 ek. tejföl
- 2 ek. mascarpone
- 10 deka csemegeuborka összevágva
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- ízlés szerint só és bors
Elkészítés:
Süsd kifehéredésig a húst a fokhagymával a forró zsiradékok keverékén, majd öntsd fel az alaplével és add hozzá a gombát. Puhítsd fedő alatt 5 percen át, majd add hozzá sorban a többi szükséges alapanyagot. Ilyenkor már elég, ha összemelegíted és ízesíted, ha még szükséges. Ha van otthon, friss petrezselyemmel a tetején tálald.