Mindenre emlékszel a karácsonyi regényekből? Kvízünkből kiderül!

Kiszakadnál pár percre a karácsonyi összeborulásból? Rápihennél a következő fogásra? Vagy egyszerűen csak kitöltenél egy jó kvízt? Akkor elevenítsd fel velünk a világirodalom legismertebb karácsonyi történeteit!

Persze túl könnyű lenne a kvíz, ha csak a Karácsonyi énekből és néhány bájos (vagy kevésbé bájos) gyerekmeséből kérdeznénk. Légy résen, mert olyan irodalmi művek is felbukkanhatnak, amikről talán nem is tudod, hogy milyen kulcsfontosságú szerepet játszik benne a szeretet ünnepe.

Indulhat a kvíz? 

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra