Metálegyüttes vagy őslény? Kvíz!

Necromandus, Abbath, Daemonarch... Ugye, milyen drámai nevük van egyes metálegyütteseknek? Legalább ilyen félelmetesen hangzanak az őslények elnevezései is, elég a Tyrannosaurusra, a Triceratopsra vagy épp a Velociraptorra gondolni.

Ha leírva látsz egy ilyen fenyegető elnevezést, azonnal el tudod dönteni, hogy őslény vagy metálegyüttes nevét olvasod éppen? A feladat szerintünk legalább olyan nehéz, mint abban a fejtörőben, ahol együttesek és bútorok nevei között kellett eligazodni: ha nem ismered konkrétan az ősállatot vagy az együttest, nagyon fel kell kötnöd a gatyát. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A KEVESEBB TÖBB. A MENTES JOBB. – MEGJELENT MENTES ANYU SZAKÁCSKÖNYVE

 

„Mentesen táplálkozó családnak főzni nagy kihívás. Ezt a lányaim mellett megtanultam. Ebbe a kötetbe olyan recepteket válogattam, amelyekből akár többhetes menü is összeállítható, gyorsan elkészíthető, így bőven jut idő a családra is. A könyvvel elsősorban a sorstárs mentes anyukák életét szeretném megkönnyíteni, de mindenki sok hasznos ötletet meríthet belőle."

Nemes Dóra újságíró, a Dívány szerzője, a Mentes Anyu megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Mentes receptekkel először „csak” meggyőződésből kísérletezett, majd a családban felbukkanó inzulinrezisztencia és gluténérzékenység óta kötelezően és elszántan foglalkozik.

Mentes Anyu szakácskönyve ide kattintva már rendelhető!

Promóció

Lássuk, eléggé otthon vagy-e a kemény zene vagy az őslények világában ahhoz, hogy ne lehessen zavarba hozni!

Te kitalálod?

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.