![Egy nagy adag hideg tejföllel a legfinomabb.](https://kep.index.hu/1/0/3505/35053/350535/35053519_2682563_ddfede8d34d96f81608821c44fc31bc9_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 15 deka chorizo vagy füstölt kolbász apróra vágva
- 2 nagyobb darab hámozott paradicsom felkockázva
- 1 csokor friss snidling és petrezselyem apróra vágva
- 2 evőkanál balzsamecet
- 40 deka főtt fehérbab
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál kapor apróra vágva
- 0.5 darab biocitrom héja és néhány csepp leve
- 1 nagy evőkanál paradicsompüré
- ízlés szerint só, kömény és frissen őrölt bors
- 2 evőkanál ketchup
Elkészítés:
Dobd a forró olajra a kolbászt és a fokhagymát, majd 5 perc után a babot is keverd hozzá. Ezek után mehet hozzá a paradicsompüré, ketchup és a fűszerek, és ha van otthon sütőtök, karfiol és brokkoli, azok is jól illenek hozzá. A paradicsomot keverd össze a balzsamecettel, majd ha langyosra hűlt a ragu, keverd hozzá a zöldfűszerekkel együtt.
![Teszt: melyik a legfinomabb csilis bab?](https://kep.index.hu/1/0/2751/27517/275176/27517659_2110847_75edc9b3bd9af386727d015a2b5cf621_wm.jpg)
Van, amit Bud Spencer is megevett volna? Kiderült!
Tovább olvasom