Akár egy menüsor is összeáll belőle: paradicsomleves, kukoricás fasírtok, egy kevés curry és egy falatka zöldséges pizza... Mi bajunk lehet tőle? Mindegyik tele van zöldségekkel és rengeteg egészséges fűszerrel, nem csoda, hogy ősszel igyekszünk minél többször enni belőlük.
A vegán pizza igazán nem jelent kompromisszumot a húsevőknek sem – különösen ha ilyen sok finom feltéttel pakoljuk meg.
A füstös polenta remek teljes értékű fogássá teszi a zöldségeket, amiket mellé kínálunk. Garantáltan nem maradsz éhes utána.
Kukorica és csicseriborsóliszt az alapja ennek a vegán fasírtnak, aminek ettől kicsit mexikói hangulata van.
A cikk az ajánló után folytatódik
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés
Paradicsom- és csicseriborsó-alappal olyan olaszos hangulatú, laktató vegán levest lehet összedobni, hogy mindenki megnyalja utána mind a tíz ujját.
Ha vegán ételekben utazol, ne hagyd ki ezt a thai hangulatú curryt, amiben a húst sokféle zöldség helyettesíti.