Fetával és gránátalmával töltött padlizsánhajók

Egy kevés petrezselyem és kuszkusz lesz az alapja ennek a klassz vega fogásnak, amiben a kifejezetten sós feta mellé egy kevés édeskés-fanyar gránátalma is került a tökéletes végeredményért.

Különleges, keleti hangulatú vega fogás.
Különleges, keleti hangulatú vega fogás.Lilechka75

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 közepes darab padlizsán
  • 1 bögre kuszkusz
  • 10 deka feta felkockázva
  • 1.5 bögre forró alaplé
  • ízlés szerint só, fahéj és bors
  • 1 nagyobb darab gránátalma magjai
  • 1 kis csokor friss petrezselyem apróra vágva
Recept idők

Elkészítés:

Egy kontaktgrillben süsd puhára a kissé beolajozott, befűszerezett padlizsánokat, majd kapard ki a közepüket és vágd kockákra. A kuszkuszt a forró alaplével keverd össze, takard le és negyedóra után keverd el a petrezselyemmel és fahéjjal fűszerezett padlizsánnal. Töltsd meg a padlizsánokat a kuszkusszal, majd a fetával és a gránátalmával a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek