Húsevőknek sült kolbászkarikákkal, vegáknak tálalva aszalt paradicsommal teheted még tartalmasabbá.Ben Monk
Hozzávalók 2 személyre
- 1 evőkanál olívaolaj
- 2 nagy gerezd zúzott fokhagyma
- 400 gramm csicseriborsó
- 400 gramm hámozott paradicsom apróra vágva
- só, frissen őrölt bors és bazsalikom
- 4 deci zöldségalaplé
- 2 evőkanál paradicsompüré
- 1 teáskanál barna cukor
Elkészítés:
Az olajban süsd néhány percig a fokhagymát, majd keverd hozzá a csicseriborsót is. A többi hozzávalót főzd össze kis lángon 10 perc alatt, és ha szeretnéd, pürésítsd és szűrd le a végeredményt. Tálald a csicseriborsóval a közepén és friss bazsalikommal megszórva. Húsevőknek sült kolbászkarikákkal, vegáknak tálalva aszalt paradicsommal teheted még tartalmasabbá.