A banánokat elég forró olajban megsütnöd mellé.Morgans Gareth
Hozzávalók 2 személyre
- 25 deka feketebab (főtt vagy konzerv)
- 50 deka bélszínsteak apró kockákra vágva
- 1 kis darab apróra vágott vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma apróra vágva
- ízlés szerint csilipehely, kakukkfű, só, bors
- 1 kis doboz paradicsompüré
- 1 deci hús alaplé
- 2 nagyobb darab érett főzőbanán felkarikázva
- a sütéshez étolaj
- 2 darab apróra vágott hámozott paradicsom
Elkészítés:
Süsd meg kissé a húst az olajon, majd tedd félre, és add a zsiradékhoz a hagymát. Ha üvegesre pirult, puhíts össze minden hozzávalót a húson és a banánon kívül. 10 perc után add hozzá a húst is, majd ha néhány perc alatt teljesen megpuhult, tedd félre a kész ragut. A felkarikázott, besózott banánt süsd meg forró olajban és ezzel tálald.