Íme az eredeti scone receptje, egyenesen Angliából. Szerintünk egy kevés, lágy sós vajjal és egy ki levendulavirággal ízesített mézzel meglocsolva a legfinomabb.
Nincs is jobb hétvégén, mint egy adag húsleves, míg hétköznap talán a krémlevesek praktikusabbak. Ha pedig épp egyikhez sincs kedved, ezt az afrikai hangulatú finomságot próbáld ki!
Ma már egyre gyakoribb, hogy az üzletekben főzőbanánnal találkozunk, amiről még sokszor azt is nehéz megállapítani, hogy vajon elég érett-e, hát még milyen nehéz eldönteni, hogy vajon mit készítsen belőle az ember. Ha beszereztél egyet, de még nem tudod, hogyan használd fel, mutatunk egy gyors egytálételt, ami mellett érdemes kipróbálnod.
Már nem is a magyaroknak szól saját rendezvényük?
Már szinte teljesen meg is feledkeztünk erről a zöldségről, pedig nem érdemes, mert nagyon egészséges, és még olcsó is.