Csicseriborsó: a 6 legjobb mentes recept

Olvasási idő kb. 2 perc

A csicseriborsó szuper és egészséges alapanyag, és szerencsére szinte bárhol beszerezhető. Ráadásul extrán könnyű dolgunk van vele, főleg, ha konzervet használunk.

A csicseriborsó a hummusz, falafel és krémleves receptjén túl is számtalan verzióban elkészíthető, akár édes ételekbe is zseniálisan felhasználható. 

A csicseriborsó-nuggetsbe cukkini és répa is kerül, plusz a szokásos fasírtfűszerek és hagyma, fokhagyma.

Pekándióval vagy kesudióval készülnek az ízletes vegán csicseriborsó-golyók.

Hogy legyen mibe tölteni a csicseriborsó-falatkákat, mutatunk egy gluténmentes tortillareceptet csicseriborsólisztből, bébispenót, tápiókakeményítő, víz és egy pici só hozzáadásával.

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Hús nélkül, sok zöldséggel és sok fűszerrel készülnek a töltött cukkinicsónakok.

Egészséges, finom, és a tökéletes brownie-ízt adja a vegán verzió csicseriborsóból.

Diétázók is majszolhatják ezt a hibátlan csicseriborsókekszet. Egy darab tápértéke: 49 kcal, 3,7 gramm szénhidrát, 2,6 gramm zsír, 1,8 gramm fehérje.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek