A csicseriborsó a hummusz, falafel és krémleves receptjén túl is számtalan verzióban elkészíthető, akár édes ételekbe is zseniálisan felhasználható.
A csicseriborsó-nuggetsbe cukkini és répa is kerül, plusz a szokásos fasírtfűszerek és hagyma, fokhagyma.
Pekándióval vagy kesudióval készülnek az ízletes vegán csicseriborsó-golyók.
Hogy legyen mibe tölteni a csicseriborsó-falatkákat, mutatunk egy gluténmentes tortillareceptet csicseriborsólisztből, bébispenót, tápiókakeményítő, víz és egy pici só hozzáadásával.
A cikk az ajánló után folytatódik
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés
Hús nélkül, sok zöldséggel és sok fűszerrel készülnek a töltött cukkinicsónakok.
Egészséges, finom, és a tökéletes brownie-ízt adja a vegán verzió csicseriborsóból.
Diétázók is majszolhatják ezt a hibátlan csicseriborsókekszet. Egy darab tápértéke: 49 kcal, 3,7 gramm szénhidrát, 2,6 gramm zsír, 1,8 gramm fehérje.