Szárnyasok mellett tökéletes.luchezar
Hozzávalók 2 személyre
Az öntethez
- 3 darab tojássárgája
- 1.5 deci étolaj
- 1 mokkáskanál mustár
- 1 evőkanál méz
- ízlés szerint só, fehér bors
- 1 kisebb darab bionarancs leve és héja
- 0.5 fej jégsaláta csíkokra vágva
- 1 darab édeskömény csíkokra vágva
- 2 darab zöldalma vékonyan felszeletelve
- 2 marék pirított dió kissé összetörve (a tetejére)
Elkészítés:
Lassan adagolva öntsd az olajat a tojáshoz és dolgozd össze, és amikor már krémes, add hozzá az öntet többi ízesítőjét is. Az apróra vágott alapanyagokat forgasd össze egymással, majd locsold meg a keveréket a majonézes öntettel. Fissen pirított dióval a tetején tálald.