Fokhagymás kefirben pácolt csirkemell – grillezett, csilis nektarinnal a legfinomabb

A csirkehús imádja a gyümölcsöket, ha ilyet készítesz, keverj el bármilyen szezongyümölcsöt mozzarellagolyókkal, és készíts mellé majonézes-szilvalekváros öntetet egy kis olívaolajjal és fűszerekkel. Különleges vacsora lesz, amihez nem kellett vagyonokat költened és több üzletbe elmenned az alapanyagokért.

Gyümölccsel nagyon finom az összes szárnyas.
Gyümölccsel nagyon finom az összes szárnyas.Thomas Barwick

Hozzávalók

  • 0.5 kiló csirkemell felszeletelve
  • 1 pohár kefir
  • 3 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint bors és paprika
  • 1 evőkanál méz
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 deci zsíros tejszín
Recept idők

Elkészítés:

Keverj el a húson kívül minden alapanyagot, és pihentesd benne a húsokat néhány órán át. Sütés előtt sózd meg, majd süsd készre néhány perc alatt a szeleteket egy faszenes grillen. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek