Frissen is finom rajta a füge, de akár rá is sütheted a gyümölcsöket.Rimma_Bondarenko
Hozzávalók 2 személyre
- 2 adag pizzatészta
- 1 kisebb doboz natúr sajtkrém
- 7 deka kecskesajt apróra morzsolva
- 20 deka mozzarella felkarikázva vagy lereszelve
- 10 deka napon szárított sonka felcsíkozva
- 4 darab friss füge cikkekre vágva
- só és bors
Elkészítés:
Keverd el a sajtkrémet és a kecskesajtot egy kevés sóval és borssal, majd kend meg vele a pizzalapokat. A mozzarellakarikákat is tedd rá a tetejére, majd süsd készre 10-15 perc alatt a pizzákat magas hőfokon. Ha megsültek, tedd a tetejére a sonkacsíkokat és a fügeszeleteket, és már tálalhatod is. Friss rukkolával a tetején a legfinomabb.