Ha sajtrajongó vagy, 10 deka mozzarellát is szórj a füstölt sajt mellé.LauriPatterson
Hozzávalók 3 személyre
- 4 közepes szelet csirkemell
- 4 nagyobb darab burgonya megfőzve
- 1 pohár joghurt
- 6 darab fokhagymagerezd összetörve
- só és bors ízlés szerint
- 2 darab padlizsán felszeletelve
- 4 deka vaj
- 1 kisebb üveg zakuszka
- 1 bögre füstölt sajt lereszelve
Elkészítés:
A fokhagymás joghurtban pihentesd a hússzeleteket legalább 2 órát át, majd grillezd meg őket a padlizsánokkal együtt. Ha megsültek, kivajazott jénaiban rétegezd a burgonyát, a padlizsánt, a húsokat, majd arra mehet a zakuszka és végül a sajt. Minden zöldséges réteteget sózz és borsozz is meg egy kicsit. Végül adj neki 10 percet a forró sütőben, amíg a sajt megpirul a tetején. A mozzarella és akár egy nagy pohár tejföl is jól illik a tetejére.