Csípősen már ismerjük, de ennél mi izgalmasabb és még finomabb tippeket kerestünk, így jutottunk el a barna cukros és a narancsos változathoz.
Egy paradicsomos mázzal nem tévedhetsz, ha alsócombokat készítesz, főleg, ha egy kevés méz, szójaszósz és csili is kerül az ízesítőbe. Most azonban valami újat hoztunk: mézzel és mustárral tettük még finomabbá az egyik legegyszerűbben elkészíthető húsos fogást.
Nem is kell más mellé, csak egy adag tejszínnel és vajjal készült sűrű burgonyapüré vagy szójaszósszal és káposztával, wokban készült rizstészta. Nálunk ezúttal egy adag csirkecombból készült.
Biztos neked is van csirkecombos kedvenced. Ha véletlenül még sincs, akkor válassz a receptjeink közül!
Ha valahol jó helye van a zakuszkának, az a joghurtban pácolt, frissen grillezett csirkeszeletek teteje. Nem kell a köretet túlgondolnod mellé, néhány grillezett zöldség balzsamecettel és egy pirítós éppen elég hozzá.
Ha imádod a fura hozzávalókat, ezt a csirkés fogást próbáld ki!
Változott az uniós szabályozás, így bizonyos esetekben akkor is bírságot kaphatsz, ha a gumid korábban megfelelt az előírásoknak.
Mutatjuk, hogy az ajánlások szerint hány fok lenne valójában az ideális.