Hozzávalók 2 személyre
- 8 darab csirkealsócomb
- 3 nagy evőkanál dijoni mustár
- 2 nagy ek. méz
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- ízlés szerint só, frissen tört bors és majoránna
- 2 ek. olaj
Elkészítés:
A combokat törölgesd meg kissé, majd a többi hozzávalót alaposan keverd össze és forgasd meg benne a combokat. Hagyd a csikéket egy órán át állni, majd hagyd, hogy szobahőmérsékleten felmelegedjen, és alufólia alatt süsd 4 percen át. Ha ezzel megvagy, tedd át egy rácsra, és hőlégkeverésen, nem lefedve is adj neki kisebb hőmérsékleten 5-10 percet, hogy megpiruljanak.
Rántott hús másként, klasszikus magyaros fogások, sőt olyan ételek is, amikről talán nem is gondoltad, hogy paleo diétába is illeszthetők.
Tovább olvasom