Könnyű és villámgyors ebédötletekből sosem elég. Azok a receptek, amelyekhez csak egy serpenyő kell, pont ilyenek. Mutatunk most két serpenyős, zöldségestészta-receptet, de bonyolultabb fogásokat és desszerteket is hoztunk vegán összeállításunkban.
A cikk az ajánló után folytatódik
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés
Cukkinirajongóknak kötelező kipróbálni a serpenyős cukkinis-borsós tésztát , ami talán (legalábbis szerintünk) a könnyű, friss, nyári ételek egyik legjobbika.
Szorosan holtversenyben az ugyanúgy serpenyőben készülő, krémes szószos spenótos tésztával.
Nem tészta, de gyors és könnyű, plusz glutén- és szójamentes a vegán gombás rizottó.
Hamisítatlan, kínai narancsos ragacsos szósz karfiollal: ezzel biztosan mindenkit leveszel a lábáról.
Nem egy gyors, mindent csak összedobálunk recept, de még így sem időigényes, viszont nagyon izgalmas és finom, és isteni például zöldségraguval. Glutén, tej, tojás és hús nélkül készül a töltött krumplis pogácsa.
Az almás-fahéjas palacsintát reggel, délben és este is ennénk, annyira finom. Könnyű elkészíteni, és minden eleme kirobbanóan egészséges.
Glutén-, tej-, tojás- és cukormentes a házi zabszeletünk, eredeti recept szerint eperrel, de ízlés és idény szerint más gyümölccsel is elkészíthetjük.
Ennél egyszerűbb és gyorsabb, mint ez a kevert süti, tényleg nem létezik. Ráadásul vegán, illatos citromos névre hallgat, öt hozzávalóból és egy órán belül készül.
A házi vegán nutellához mindössze négy egészséges hozzávaló kell, és semmi felesleges vagy káros dolog nem kerül bele.