Ezt az isteni, házi gesztenyefagyit akár fagyigép nélkül is elkészítheted

Egyre több érv szól amellett, hogy az ember beszerezzen magának egy jó kis fagyigépet otthonra. Ha neked már van, ezen a héten érdemes böngészned receptjeinket, mert néhány olyan házi fagyit dobtunk össze, amik nem megszokottak, mégsem okoz nehézséget az elkészítésük a kezdőknek sem.

A legfinomabb akkor lesz, ha mellé egy kis rummal készült, borsos-szegfűszeges meggyragut tálalsz, jó forrón. Igen, egy perc alatt elolvad tőle, de arra úgysem marad ideje.

Gesztenyedarabokkal és rummal dobhatod fel.
Gesztenyedarabokkal és rummal dobhatod fel.mumininan

Hozzávalók

  • 25 deka gesztenyepüré összetörve
  • 5 deci hideg habtejszín felverve
  • 5 deka sűrített tej
Recept idők

Elkészítés:

Keverd krémesre a sűrített tejet a gesztenyével, majd forgasd össze óvatosan a felvert tejszínnel. Tedd a fagyigépbe vagy egy műanyag tálba és óránként keverd el alaposan, miközben hűl. 

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek