Ha már ennyire szeretjük az édesburgonyát, miért ne próbálhatnánk ki pizzaalapként? Egy kis chorizónál, érett cheddarnál és egy csokor friss snidingnél nem is kell több a tetejére.
Zöldségekkel és egy kis baconnel is finom.Uladzimir Cyargeenka
Hozzávalók 2 személyre
- 3 darab édesburgonya
- ízlés szerint só és bors
- 1 csapott teáskanál füstöltpaprika-por
- 1 darab tojás
- 3 evőkanál zabpehely vagy zabpehelyliszt
- 1 csapott teáskanál szódabikarbóna
Elkészítés:
Főzd meg és még melegen törd össze a burgonyákat. Dolgozd el a tojással, az ízesítőkkel és annyi zabpehellyel, hogy jól formázható tésztát kapj. Süsd elő negyedórán át, majd tedd rá a feltéteket és süsd addig, amíg a sajt jól megolvad a tetején.