A rizses hússal nem tudsz mellényúlni és még finomabb lesz, ha az elkészült ételbe egy nagy adag frissen összevágott petrezselyem, snidling és egy kevés zöldség is kerül.
Snidlinggel, petrezselyemmel tálald.Elena_Danileiko
Hozzávalók 2 személyre
- 1 csokor friss petrezselyem és snidling felaprítva
- 10 deka felszeletelt koktélparadicsom
- 1 bögre rizs
- 1 nagy bögre pörkölt vagy húsos ragu
- só és bors ízlés szerint
- 2 darab összevágott zellerszár
- 1 kisebb csésze összevágott aszalt paradicsom
Elkészítés:
Főzd meg a rizst a hagyományos módon, majd keverd el a pörkölttel és készíts belőle langyos salátát a felaprított zöldségekkel és zöldfűszerekkel. Ha szükséges, ízesítsd még sóval, borssal és egy kevés fűszerpaprikával.