Ha még izgalmasabbá tennéd, miután elkészült, friss körtével és apróra vágott petrezselyemmel tálald, vagy készíts belőle langyos salátát friss zöldségekkel.
Hozzávalók
- 50 deka csirkemáj
- 4 kisebb édesburgonya
- 1 nagy fej felkockázott vöröshagyma
- 3 gerezd összetört fokhagyma
- 1 nagy evőkanál vaj
- 2 evőkanál olívaolaj
- só, bors és pirospaprika ízlés szerint
- 1 bögre zöldborsó
- 5 deka baconkocka
Elkészítés:
Dobd a hagymákat és a bacont a forró zsiradékok keverékére, majd puhítsd meg rajta a felkockázott édesburgonyát is. (Egy kevés alaplevet is önthetsz alá, ha szükségét érzed.) Amikor már majdnem kész, dobd rá a borsót és a feldarabolt csirkemájat, és lefedve süsd készre néhány perc alatt. A legvégén fűszerezd ízlés szerint sóval, borssal és pirospaprikával. Friss petrezselyemmel és koktélparadicsom-kockákkal tálald.