Emlékszel még a vasárnapi sorozatok akcióhőseire? – Kvíz!

Kvízünkben ezúttal a kilencvenes és kétezres évek kereskedelmi televíziózásának vasárnap esti mocsarába merülhetsz alá, hogy kiderítsd, mennyire emlékszel az elmúlt évtizedek agyzsibbasztó akciósorozatainak hőseire.

Bár Chuck Norris még most, 2020-ban is fel-felbukkan Walker, a texasi kopóként a hazai tévéadókon, és David Hasselhoff után sem kell hosszú ideig sóvárogniuk a magyar rajongóknak, mára számos szebb napokat látott sorozat akcióhősei merültek a feledés homályába. Vagy mégse? 

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.