Hidegen éppen olyan finom, mint melegen, sőt talán még jobb akkor, ha már összeértek az ízek. Ha maradt belőle egy fél adagnyi, szuper vacsorát készíthetsz belőle: töltsd egy tortillalapba egy kevés sajttal és melegítsd, amíg a sajt elolvad a tetején.
Hozzávalók
- 1 bögre durumpenne
- 2 szelet csirkemell
- 1 kisebb üveg pesto
- 1 bögre összevágott koktélparadicsom
- 2 nagy evőkanál parmezán
- 2 evőkanál olívaolaj
- só és bors ízlés szerint
- 1 csokor felaprított bazsalikom
- 1 kisebb darab felkockázott salátacukkini
Elkészítés:
Tedd fel a tésztát főni lobogó, sós vízben. Sózd, borsozd és kend meg egy kevés olajjal a csirke- és a cukkiniszeleteket, és grillezd meg őket néhány perc alatt. Ha elkészültek és a tészta is langyosra hűlt, forgasd össze a többi hozzávalóval, és szórd meg parmezánnal. Hidegen és melegen is finom.