Születésnapi Tarantino-kvíz, ahol kiderül, mekkora fan vagy!

Jól ismerjük a filmjeit: aki egyszer rákap Quentin Tarantino munkásságára, annak sosem lesz elég. A tékásként kezdő rendező bármilyen iskola nélkül leiskolázta Hollywoodot, egy olyan stílust mutatott fel, amire egyedül igazán ő képes. Nem hiába vagyunk hű rajongói. A mester ma ünnepli 56. születésnapját.

Korábban már összeszedtük legjobb filmjeit, 56. születésnapja alkalmából tesztelheted magad: mennyire vagy a véres komédiák, a szenzációs egysorosok, fergeteges párbeszédek, hosszú, feszültséggel teli jelenetek mesterének mindentudója?

Minden kérdés megválaszolására 45 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.