Spa-hangulat és márványfalak: ezek lesznek az idei fürdőszobatrendek

A fürdőszoba a laskában az a hely, ahol a napi tisztálkodás lebonyolításán túl egy kicsit megpihenhetünk, szánhatunk időt magunkra, útnak engedhetjük a bennünk felgyülemlett stresszt. Miért pont erről a helyiségről feledkeznénk meg, ha felújításról van szó.

Az Elle Decor segítségével összegyűjtöttük azokat a trendeket, amik idén hódítanak. 2019-ben dönthetsz a klasszikus megoldások mellett, vagy választhatod a modern csavart, a fürdőszobád garantáltan a személyes szentélyed lesz.

1. Nagy hatás kis helyen

Ne félj a kis terektől. Egy olyan szűkös helyen is, mint a mosdó, bámulatos hatást érhetsz el apró változtatásokkal. Válassz kontrasztos tapétát, és töltsd meg a helyiséget művészi hangulattal.

2. Neutrális paletta

Hosszú távra tervezel? Jusson eszedbe, hogy a klasszikus fürdőszobák sosem mennek ki a divatból, amikor belekezdesz egy felújításba. Ha modern hatást szeretnél elérni, válassz monokróm elemeket, amik az egész helyiségben dominálnak. Használj egyféle anyagot vagy színt (zöldet vagy márványt), és varázsold különlegessé a fürdőszobádat.

3. Merész fekete

Ez a merész és sötét szín idén a luxus élményét hozza el a fürdőszobákba – legyen szó falak színéről, a bútorokról vagy kiegészítőkről.

4. Tükör az ablak előtt

Ha olyan szerencséd van, hogy a fürdőszobád nem egy természetes fénytől mentes doboz, tedd különlegessé, és helyezz el a mosdókagylón, vagy függessz fel a plafonra egy tükröt. Garantáltan a legjobb megvilágításban láthatod viszont magad.

5. Nyitott terek

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@m.mieszkanie által megosztott bejegyzés,

Elmúltak azok az idők, amikor a fürdőszobádat falak és zárt ajtók mögé kellett rejtened. Idén minden a nyitott terekről szól. Használj acélt vagy üveget a terek elválasztásához.

6. Fehér és szürke márvány

A fehér és szürke márvány 2019-ben sem megy ki a divatból, használhatod a fürdőszobában és a konyhában is. Klasszikus és időtlen, a környezettől függően lehet modern vagy tradicionális. Az olyan mesterséges anyagok, mint a természetes kőnek tűnő kvarc- vagy porceláncsempék pedig tartósságuk miatt is egyre népszerűbbek.

7. Spa-hangulat

Az emberek ma már nem csak egy gyors zuhanyzás erejéig veszik igénybe a fürdőszobát, itt kikapcsolódni és lazítani is tudnak. Keresik a spa-élményt, amit a belső tér hangulatossá és bensőségessé tételével próbálnak elérni.

8. Infraszauna

Az egészségünkre is egyre jobban odafigyelünk, ezért nem csoda, ha az infraszaunák idén eljutnak az otthonainkba is.

9. Beton

2019-ben a beton is divatba jön. Mosdókagylók, munkalapok, padlók és falak is készülhetnek belőle. Izgalmas megoldás lehet organikus anyagokkal párosítani. Válassz mellé fát, acélt vagy porcelánt, gondold újra ezt a mellőzött anyagot.

10. Art deco

Az art deco stílus idén meghódítja a fürdőszobákat. Válassz egy lábas kádat, és élvezd az időtlen eleganciát.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.