Éjszakai fürdőzz itthon! Mutatjuk a hazai termálfelhozatalt!

Tölts el egy estét valamelyik hazai termálfürdőben, lazíts, szaunázz, habpartizz vagy bulizz hajnalig. Mutatjuk, hogy hol milyen programokkal várnak az éjszakai fürdőzés mellett!

A hideg- és melegfrontok, no meg a dolgos hétköznapok után semmire sem vágyom jobban, mint hogy nyakig merülhessek egy medencényi forró vízben és átadhassam magam az édes semmittevésnek. Persze ez nem olyan egyszerű, hiszen egy nap így is kevesebb órából áll, mint amennyire szükségem lenne, és mire este felocsúdok, már vár az ágy. Sok esetben a hétvégék is hasonlóképpen zajlanak. Ezért összegyűjtöttem azokat a fürdőket, amik éjszakai is várnak. 

Éjszakai fürdőzés hétköznap

Bizony, egy jó kis éjszakai fürdőzéssel a hétvégét sem kell feltétlenül megvárnod, ugyanis sok vidéki fürdőben hétköznap is kifoghatsz olyan napot, amikor nyolckor még nem kell kiugranod a medencéből. A szegedi Napfényfürdő Csendes wellnessrészlegén minden péntek este 21-től 24 óráig zenei aláfestés mellett csobbanhatsz (2100 forintért) vagy szaunázhatsz, a páros péntekeken pedig 20 (2800 forint) vagy 30 perces (5000 forint) masszázson is részt vehetsz.

Magyarország egyik legszebb termálfürdőjében, a makói Hagymatikum élmény- és gyógymedencéjében pénteken és szombaton is megmártózhatsz 19.30 és 24 óra között, a belépő 1500 forint.

Érdemes figyelned a győri Rába Quelle honlapját, itt előre meghirdetett időpontokban vár esténként hétfőtől vasárnapig 21 és 24 óra között a gyógy-, a termál-, az élménymedence és a szaunakert.

Az egerszalóki Saliris Resort Spa Nosztalgia Strandja szintén pénteken és szombaton tart nyitva éjjel egy óráig.

A Tamási Termál  meghosszabbított nyitva tartását pedig egész évben élvezheted minden pénteken és szombaton 22 óráig. A csillagfényes fürdőzéshez elég napi- vagy három órára szóló jegyet váltanod.

A Sárvárfürdő október 26-ára, péntekre zenés éjszakai fürdőzést szervez, amelyen sztárvendégek is fellépnek éjjel 2-ig.

A fővárosban akár hajnalig is lazíthatsz egy medencében, a Rudas péntekenként és szombatonként éjszaka 22 és 4 óra között vár (a belépő 5100 forint).

A Hagymatikum Magyarország egyik legszebb fürdője, ráadásul éjszaka is meglátogathatod.
A Hagymatikum Magyarország egyik legszebb fürdője, ráadásul éjszaka is meglátogathatod.Shutterstock

Éjszakai fürdőzés hétvégén

Állandó nyitva tartással

Hétvégén sokkal több lehetőséged van sötétedés után fürdeni vidéken és Budapesten is; szombat esténként például a gyulai Várfürdő Castello Szaunaparkjában és wellnessmedencéjében pihenheted ki a hetet 20 és 24 óra között (2200 forintért), vagy a zalaegerszegi Termálfürdőben, aminek minden medencéjét és szaunáját a napijegyeddel veheted igénybe.

Programokkal

A komáromi Brigetio október 27-én, szombaton 20.30 és éjfél között vár gyógy- és tanmedencével, uszodával (a medencékbe érvényes belépő 1500 forint) és szaunával (2000 forint). Érdemes figyelni a programjaikat, mert havonta többször tartanak éjszakai fürdőzést.

A kaposvári Virágfürdőbe is érdemes ellátogatni október 27-én, ugyanis a nyitott termálmedencék és szaunák mellett a élőzene is segít majd ellazulni. A felnőtt belépő 1600, a kedvezményes 1200 forint, és nem árt, ha előre regisztrálsz az eseményre.

A Bogácsi Gyógy- és Strandfürfő december 8-án rendez éjszakai zenés Mikulás-partit, amin 1400 forintért vehetsz részt.

A mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő programjait is szemmel tarthatod, ha egy éjjeli csobbanásra vágysz. Előre meghirdetett időpontokban, 2200 forintért töltődhetsz késő estig.

A demjéni Cascade hangulatos barlangfürdőjét október 28. és november 3. között este 10 óráig élvezheted az egész napos vagy a három órás belépővel. 

A Széchenyi Fürdő hétvégente fürdőpartival vár.
A Széchenyi Fürdő hétvégente fürdőpartival vár.Shutterstock

Halloweenkor

Ha benne vagy egy Halloween-partiban, de a beöltözés távol áll tőled, akkor a fürdőruhádon kívül nincs is szükséged másra. Október 27-én 21 órától éjszaka 2 óráig bulizhatsz a '90-es évek legjobb zenéire a Zalakarosi Fürdőben (2490 forintért) vagy a hajdúszoboszlói Hungarospában habpartizhatsz 20 és 22 óra között, sőt ide a szilveszteredet is tervezheted.

Partival

A budapesti fürdőkben diszkóhangulatban is részed lehet. Az Aquaworld Resort Budapest SPLASH éjszakai fürdőpartijain 21.20 és 2.30 között bulizhatsz DJ zenéire (4900 forintért). A Széchenyi Fürdőben pedig az év legtöbb szombatján 18 éven felülieknek szóló SPArty fürdőbulit rendeznek vizuális effektekkel és elektronikus zenével 10.30 és 3 óra között. Az eseménnyel főleg a külföldi turistákat célozzák; belépőt 50 és 70 euró között vehetsz.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek