Lenge nyári ruha sportcipővel: te hordod így?

A nyári városnéző sétákra szinte lehetetlen úgy felöltözni, hogy egyszerre érezzük magunkat komfortosan, és maradjon fotogén a szettünk. Szerencsére idén divatba jött a sportcipő és nyári ruha párosítás, ezért nem kell többet azon törnöd a fejed, hogy mit viselj a római vakációdon.

Kamaszéveimben anyámmal minden nyáron elutaztunk egy európai nagyvárosba. A pakolásnál az volt a koncepciónk, hogy a legcsinosabb ruhák kerüljenek be a bőröndbe, amik mellé egy pár kényelmes tornacipőt csomagoltunk, hogy jól fessünk a fotókon, de a hosszú sétákat is bírjuk. Akkor még ügyeltünk arra, hogy a fotókon lehetőleg ne látszódjon a lábunk, amikor a Trevi-kút előtt pózoltunk, mára viszont már nem hogy nem rejtegetnivaló a nyári ruha és sportcipő páros, hanem a Vogue szerint  egyenesen a szezon slágere. Összeválogattunk néhány szettet, amiket mi is szívesen magunkkal vinnénk egy augusztusi nyaralásra, vagy akár felvennénk egy rohanós napon.

1. Csipke és csillogás

Nem titok, hogy oda meg vissza vagyunk minden tündérporos csillogásért. Ha pedig ezt a cipőt csipkével kombinálod, az eredmény garantáltan mesébe illő lesz.

Hosszú csipke ruha: Zara, 12995 forint, Nike Air Zoom Fearless Flyknit sneaker: Nike, 130 euró
Hosszú csipke ruha: Zara, 12995 forint, Nike Air Zoom Fearless Flyknit sneaker: Nike, 130 euróZara, Nike

2. Farmerhatás

Az idei nyár nagy visszatérője a farmer. Hódít szoknya és ruha formában is, egy farmerkék sneakerrel biztosan sikere viheted a nyaralós outfited egy hozzá passzoló könnyű ruhával.

Nyakbakötős midi ruha: Pull&Bear, 9995 forint, Sportos sneaker: Bench (Decathlon), 9990 forint
Nyakbakötős midi ruha: Pull&Bear, 9995 forint, Sportos sneaker: Bench (Decathlon), 9990 forintPull&Bear, Decarhlon

3. A kis fekete cipő, ami mindenhez megy

A fekete egy biztonságos szín, ezért ha nem vagy elég bátor, válassz egy sötét sportcipőt, amit nyugodtan kombinálhatsz színes ruhákkal is.

Trombitaujjú ruha: H&M, 5990 forint, Szatén fűzős edzőcipő: Puma, 20990 forint
Trombitaujjú ruha: H&M, 5990 forint, Szatén fűzős edzőcipő: Puma, 20990 forintH&M, Puma

4. Az elegáns velúr

A velúr szinte mindig egyet jelent az eleganciával, ezért ha kevésbé sportos megjelenésre vágysz, keresd ezeket a lábbeliket. Mi egy bohókás, hímzett ruhát ajánlunk mellé.

Hímzett ruha: Zara, 21995 forint, Velúr tornacipő: H&M, 9990 forint
Hímzett ruha: Zara, 21995 forint, Velúr tornacipő: H&M, 9990 forintZara, H&M

5. A játékos minta

A játékos, mintás cipők mellett nehéz elmenni, főleg ha a kedvenc meséd figurái szerepelnek rajta. Mi azt javasoljuk, hogy válassz hozzá olyan ruhát, aminek a színe a cipőn is visszaköszön.

Átlapolós ruha: Oysho, 9995 forint, Disney mintás cipő: TOMS, 69,95 dollár
Átlapolós ruha: Oysho, 9995 forint, Disney mintás cipő: TOMS, 69,95 dollárOysho, TOMS

Neked bejön ez a kombináció?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek