Foci VB 2018: Itt találsz kivetítőt a hazai nagyvárosokban

Pécs, Nyíregyháza, Kecskemét és Eger is nagyobb kivetítő nélkül maradt, de mutatjuk, hogy Szombathely, Győr, Székesfehérvár, Siófok, Miskolc, Debrecen és Szeged mivel készült a foci vb-re.

Már javában tart a foci vb, egyre izgalmasabb hogy melyik csapatból kik a biztos továbbjutók, és egyre izgalmasabb, hogy melyik csapat jut el a döntőig. Július 15-ig még bőven van időd rákattanni a focira, és kiválasztani, hogy melyik csapatnak szurkolsz, úgyhogy a legjobb budapesti meccsnéző helyek után összegyűjtöttük, hogy a vidéki nagyvárosokban hol tudsz magadból kikelve, vagy egy jó korsó sör mellett szurkolni. 

Debrecen

A Főnix Csarnok és a Hódos Csarnok közti területen egy egész szurkolói falu várja a focirajongókat, külön érdekesség, hogy az egészet a Trónok Harca ihlette, és nem csak szurkolni lehet, de koncertekkel is várnak mindenkit. A belépés a július 1-én kezdődő junior kézilabda világbajnokság kezdetéig ingyenes. 

Szeged

Szegeden a Széchenyi téren ezúttal nem lesz kivetítő, viszont az egyetemi negyedben a Nyugi kertben és a szomszédságában lévő Campusban is készülnek nagy kivetítőkkel, sőt tippelős játék is lesz, ahol sört lehet nyerni. A Campusban nagyobb ugyan a kivetítő, de itt csak az esti és a kiemelt meccseket vetítik majd. Érdemes ellátogatni a Vedres Sörudvarba, ahol szintén óriáskivetítővel készültek. 

Foci vb kivetítőn Oroszországban
Foci vb kivetítőn OroszországbanFotó: Shutterstock

Miskolc

Ingyenes a belépés Miskolcon a Szinva teraszra is, ami gyakorlatilag egy foci terasszá változott, ahonnan mindenki jól látja a 15 négyzetméteres LED kivetítőn a meccseket. 

Siófok

Attól még, hogy az ember éppen például nyaral, még nem kell lemondani a meccsnézésről. A Balatonhoz érkezőknek is az a jó hírünk, hogy több helyen is lehet nézni a meccseket, óriáskivetítőn például a Plázson, ahol akár a homokban keverve nézheted, a meccseket, és két mérkőzés között akár csobbanni is tudsz. 

Győr

A 42 négyzetméteres kivetítőre tényleg nem túlzás az óriás jelző. A Kisalföld vb teraszán a megújult víziszínpadnál, a Rába-parton élvezheted a meccseket. 

Székesfehérvár

A Nyolcas Műhely nevű helyen lehet kivetítőn nézni a meccseket. A belépés ingyenes, sör van, az meg csak hab a tortán, ha a meccsek is izgalmasak. 

Szombathely

A Ferences kertben  felállítottak egy 800 négyzetméteres szurkolói sátrat, profi hangosítás is van, szóval esőben is lehet nézni a meccseket. Lesznek majd itt beszélgetések, elemzések is, vagyis nem csak a meccsnézésre kell korlátozni a programot. 

Gyöngyös

A Mátra lábánál a Fő téren lehet minden este kivetítőn nézni a meccseket. Közben pedig sörözni...

Pécs, Nyíregyháza, Kecskemét, Eger

Úgy tűnik, hogy idén Pécs, Nyíregyháza és Kecskemét és Eger is nagyobb kivetítő nélkül marad, persze ez senkit se gátoljon meg abban, hogy beüljön egy helyi kocsmába vagy étterembe és ott nézze a meccset TV-n. Aki inkább otthon maradna, vagy ő csinálna egy igazi VB teraszt kivetítéssel, annak pedig mutatjuk akciós összeállításunk. Vagy követheted ingyen online is, a Telenor MyTV -n bárki regisztráció nélkül, ingyen is nézheti a meccseket, csak legyen a közelben wifi, vagy korlátlan mobilnet. 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.