A te csomagodat smárolták már le repülőtéri munkások?

Az AirAsia munkásai SZENVEDÉLYESEN szeretik a táskákat, ezért meg is puszilják őket a nagy út előtt.

Igazából csak azt kívánták jelezni az AirAsia csomagokat ölelgető/csókolgató munkásai, hogy tanultak a hibáikból, és most már a lehető legnagyobb odafigyeléssel kezelik a csomagokat – írja az Independent. A táskákra simuló, vadító munkásajkaknak persze nem sikerült minden szőrösszívű ügyfelet meghódítania.

Ugyanezt, csak ajkak nélkül

A főkolompos, Mohd Amir Izzat pedig még egy szívmelengetően bénácska angol mondatot is összebarkácsolt a Facebookon posztolt képekhez: „KEDVES TÁSKA, MINDEGY MENNYI SÚLY A TÁSKA VAN VOLT, MI ÓVATOSAN ÉS CSÓKOKKAL KEZELÜNK…...SZERETLEK, TÁSKA.”

Jobb, mint ha törnének-zúznának

A táskacsókolgatásra egy márciusban kiszivárgott videó miatt került egyébként sor, amelyen a malajziai repülőtársaság egy alkalmazottja lerángat és összetör egy biciklit a csomagokat szállító futószalagról. A márciusi incidens miatt mellesleg egész áprilisban ingyenes a bicikliszállítás a repülőtársaságnál.

Ingyenes, de nyálas

A csomagokat puszilgató munkások kezdeményezésére sokféle reakció érkezett persze. Van, aki szerint „ari” a dolog, de jó páran jelezték azt is a képek alatt, hogy ők nyállal a táskájukra ragasztott kakaós csiga morzsák nélkül szeretnék viszontlátni a táskáikat.

Oszd meg másokkal is!
Mustra