Airbnb azoknak, akik nem szeretik az Airbnb-t

Ha inkább a szigorúan ellenőrzött hotelszobákat kedveled, neked találták ki az Airbnb új szolgáltatását!

A cég új szolgáltatását, az Airbnb Plust azoknak találták ki, akik elégedetlenek a nem megfelelően kitakarított, kicsit retkes, a kicsit mindig gyanús „rusztikus” jelzővel meghirdetett szállásokkal. Az új szolgáltatás tulajdonképpen egy, az Airbnb inspektorai által helyben kivitelezett szűrést takar: aki átmegy a 100 különböző dolgot figyelembe vevő ellenőrzésen, megkaphatja a Plus plecsnit, és külön kiemelésre kerül a lakása.

Airbnb Plus

Az akadályokat sikeresen vevő luxuslakások ugyanis elsőként fognak majd megjelenni egy keresés után a találati listán. A tizedik születésnapját ünneplő Airbnb által most bevezetett Plus szolgáltatást felügyelők egyébként az alapvető tisztasági előírások teljesítése mellett „az erős víznyomást biztosító fürdőszobákra” is odafigyelnek majd. Részét képezi még a követelményeknek az is, hogy legyenek a lakásban olyan alapvető háztartási eszközök, mint a vasaló vagy a hajszárító, ezeknek a készülékeknek pedig kifogástalanul is kell majd működnie.

Az Airbnb érti a puhát!

Étolaj, szűrt és palackozott víz, kellő számú törülköző és „bolyhos párna” (?) is kell még a Plus plecsnihez, és „átgondoltan elrendezett bútorokra” is szüksége lesz azoknak az ambiciózus házigazdáknak, akik szeretnék elérni, hogy „elegáns kialakításuknak és személyes karakterüknek köszönhetően” kifejezetten „hívogató” és „gyönyörű” otthonokkal legyenek képesek előállni.

A bolyhos párnák mintha titkos kis jelzésnek tűnnének: úgy tűnik az Airbnb inspektorok szeretik a puhát. Hajrá! Szerezd meg te is a Plus plecsnit!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek