Nézd meg Katalin hercegné skandináv turnéruháit!

A hercegné szerint divat a virágminta, a bársony és a vörösbor árnyalatok. Jó hír, hogy hasonló darabokat a fast-fashion boltokban is találsz.

Skandináv területen, azaz Svédországban és Norvégiában folytatódott Katalin hercegné és Vilmos herceg tavaly megkezdett európai turnésorozata, ahova a harmadik gyermekét váró hercegné szokásához híven kedvenc brit divatházaitól, például az Alexander McQueentől, a Burberrytől illetve az Erdemtől pakolt be elegáns szetteket az útra. A felvonultatott ruhákat elnézve a cambridge-i hercegné szerint divatban van például a kék, a zöld, a bársony és a virágminta.

Szerencsére nemcsak Trumpné egymilliós kabátját lehet jóval olcsóbban beszerezni, a 36 éves hercegné téli ruháinak is vannak pénztárcabarátabb verziói. Például a jéghokizáson viselt 899 dolláros (kb. 228 ezer forint) hasított bőr Burberry kabáthoz, vagy az 1945 fontos (kb.685 ezer forint) virágos Erdem ruhához hasonló darabok megtalálhatók a megfizethetőbb fast fashion boltok polcain is. Kattintsa a galériára és nézd meg, hogy Katalin hercegné szerint mi a divat 2018 első felében, valamint mutatjuk, hogy milyen hasonló darabokat találsz a H&M-ben vagy a Zarában!

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek