Keress és találj ingyen könyveket!

A Libri Könyvszakértői 1000 könyvet rejtettek el az országban.

A Libri könyveket szeretne ajándékozni, ezért elrejtett 1000 könyvet Budapesttől Pécsen át Debrecenig, több mint 20 városban. A keresés december elsejével indult és egészen karácsonyig tart. A karácsonyi csomagolású könyveket hétfőtől lehet keresni – itt egy kis segítség, hogy éppen hol érdemes könyvek után nézelődni. A térkép folyamatosan frissül, kiegészülve a könyvekről szóló információmorzsákkal.

Legyen ön is része a Libri karácsonyi történetének! from Libri on Vimeo.

Szerintünk mindenképp érdemes nyitott szemmel járni, mert ezek a történetek csak arra várnak, hogy valaki minél előbb rájuk találjon - egy hangulatos kávézóban, egy közeli színházban, a moziszéken, ahová a jegye szól, a kedvenc éttermében, vagy a városi könyvtár egyik polcán.

Összesen 27 címet rejt az az 1000 könyvből álló könyvlista, amivel a Libri szeretné megajándékozni a könyvkedvelőket. A könyvszakértők olyan ismert és hiteles emberek, mint Beck Zoltán, Jakupcsek Gabriella és Varró Dániel, továbbá a cég huszonnyolc belsős dolgozója is, akik a marketingről, az ügyfélszolgálatról, a munkaügyről, az IT részlegről, a beszerzésről, a raktárból és a boltokból jelentkeztek hogy havonta ajánlanak egy-egy új kötetet a Libri oldalán, hiszen napjuk minden percében könyvek között élnek, olvasmányélményeikről pedig nemcsak az ismerőseiknek, de a nagyközönségnek is szeretnének beszélni. A különleges karácsonyi csomagolású könyvekben minden megtaláló egy rövid ajánlót talál a Libri szakértőinek tollából, amiben röviden felvázolják, hogy mi az, ami az adott könyvben számukra a legérdekesebb volt.

Az ajándékkönyveket könnyen felismerheted egyedi csomagolásukról, melyen a következő feliratok olvashatók, melyek egy-egy olvasásélményre utalnak: Az én ajándékom egy váratlan fordulat, Az én ajándékom egy felfedezésre váró világ, Az én ajándékom egy megoldatlan rejtély, Az én ajándékom egy véletlen találkozás.

A Libri szeretné ösztönözni a könyvkeresést, ezért a megtalálók között 3 darab, egyenként 100.000 Ft-os könyvcsomagot sorsol ki, cserébe annyit kér, hogy töltsenek fel egy képet az általuk megtalált könyvről a saját Facebook- vagy Instagram-oldalukra, #azenajandékom hashtaggel.

43373 karacsonyi image PR banner konyv

Az elrejtett könyvek között olyan különleges alkotások vannak, mint Boldizsár Ildikó kamaszkönnyeket felszárító meséi, Agatha Christie Gyilkosság az Orient expresszen című klasszikus krimije, Al Ghaoui Hesna frissen megjelent sikerkönyve, a Félj bátran, Radnóti Miklós másfél évtizednyi levelezése, Bödőcs Tibor zseniális íróparódiái, korunk egyik legtitokzatosabb regényírója, Elena Ferrante Új név története című műve, vagy Margaret Atwood félelmetes disztópiája, A Szolgálólány meséje.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.