Kinek áll jobban: Gisele Bündchen vs. olasz celebnők

Széthordták a zöldet és a rózsaszínt a környezettudatos divatbálon. Mutatjuk, kik vannak versenyben.

Stílusosan a 2018-as tavaszi-nyári kollekciókat felvonultató milánói divathétre időzítették a fenntarthatóságra és a Made in Italy címkére fókuszáló The Green Carpet Fashion Awardsot, ahol a felhozatalt elnézve menő volt nyárias, rózsaszín és zöld estélyiruhában érkezni. A hajtás után mutatjuk, hogy kikre szavazhattok ezen a héten!

Gisele Bündchen vs. Malgosia Bela

A 37 éves brazil modell egy spagettipántos, földig érő zöld Stella McCartney estélyiben pózolt a környezetbarát esemény zöldbe borult “vörös szőnyegén”, míg lengyel kolleganője egy hasonló szabású ruhát választott csak rózsaszínben. Szerinted Gisele Bündchennek vagy a ruhát sállal és még több pink kiegészítővel kombináló Malgosia Belának áll jobban a klasszikus fazon?

Gisele Bündchen vs Malgosia Bela
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a pántos ruha?

  • Gisele Bündchennek 1384
  • Malgosia Belának 663

Stefania Rocca vs. Vittoria Puccini

Stefania Rocca vs Vittoria Puccini
Fotó: Getty Images

Az olasz sztárok is tisztában vannak vele, hogy a lombzöld a 2017-es év színe, hordják is becsületesen, ezért semmi meglepő nincs abban, hogy a milánói rendezvényen is felbukkant egy-két csinosabb darab. Stefania Rocca színésznőnek például még a táskája is fű hatású volt, míg a szintén színésznőként ismert Vittoria Puccini zöld Valentinóban feszített a fotófal előtt. Szerinted ki volt a jobb, az ujjatlan Ennio Capasa ruhát viselő Rocca vagy a V-nyakkivágást preferáló Puccini?

Kinek áll jobban a zöld?

  • Stefania Roccának 920
  • Vittoria Puccininek 726

Candela Novembre vs. Petite Meller

Nem kopott ki a divatból a rózsaszín a sztárépítész feleség, Candela Novembre és a francia énekesnő, Petite Meller szerint sem, akik mindketten a Vivetta új kollekciójából választottak maguknak valami lányosat. Novembre fekete kiegészítőkkel, a szőke zenész pedig pinkkel kombinálta rajzfilmbe illő kapucnis miniruháját. Neked melyik a kedvenced, szavazz!

Candela Novembre vs Petite Meller
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a rózsaszín?

  • Candela Novembrének 1317
  • Petite Mellernek 155
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.