60 ezer forintért öltözhet Sarka Katának

Sarka Kata és kislánya tökéletes összhangban
Sarka Kata és kislánya tökéletes összhangban

Érdekes új márkába botlottunk a Facebookon, mely ugyan csak májusban indult, de akkor azonnal teljes gőzre kapcsolt: először Mádai Vivien, majd Sarka Kata lett a White Kollection reklámarca, melyben az a pláne (ha jól értjük), hogy olyan ruhákat vásárolhatnak náluk a tehetősebbek, melyeknek kislányoknak készült verziója is kapható. Tehát tökéletes anya-lánya összeöltözést produkálhat, akinek van uszkve 100 ezer forintja két egyszerű – gombokkal megbolondított – fekete/fehér/kék ruhára.

A legolcsóbb felnőtt egyberuhák 59.900 forintba kerülnek, ennél valamivel drágább egy csipkés ruha vagy egy kiskabát – de közel sem olyan drága, mint egy szép Gucci. Biztos van az a vásárlóközönség, mely azonnal ellágyul, ha a "princess" szót olvashatja egy gyerekruha mellett és azonnal kicsenget 29.900 forintot egy lánykaruhára, majd magának is rendel egy hasonlót 59.900-ért, mondjuk minket sem a hercegnős hívószó, sem az ""exclusive" csomagolás és a "limitált" szöveg nem győzött meg, de nyilván nem is mi vagyunk a célközönség. Azt már ennél is nehezebb elképzelni, hogy valaki 60 ezret szánjon egy tök egyszerű, fehér csőruhára, amihez hasonlót nem nagy etvasz beszerezni  – igaz, nem kap "exclusive" csomagolást a H&M-ben, és nem is Sarka a reklámarca a Bershkának.

Mit gondol?

  • Már megint valami celebbiznisz... 364
  • Gáz. 329
  • Hát, nem rosszak, de kicsit drágák... 182
  • Mi ebben az érdekes, nem értem? 163
  • Juj, ezek nagyon szép ruhák! 54

A márkáról egyébként nem sokminden derül ki a honlapon, példul neveket nem találtunk, csak annyit, hogy a "márka alapítója két édesanya, aki a babaápolás, gyereknevelés nehézségei mellett még mindig érzett magában annyi erőt, hogy a gondolataikban már számtalanszor megjelenő csodálatos képeket mindenki számára megismerhetővé tegye egy fantasztikus kollekció megalkotásával. A hosszú, sokszor éjszakába nyúló tervezői folyamatok, a kitartó munka és a mesteri kreativitás hozta létre a White Kollection népszerű formáit" – írják talán túl szerényen önmagukról. A szörnyen összegombozott fekete kiskosztüm egyébként nyomokban emlékeztet a Balmain cuccaira.

Mást már nem is mondanánk, inkább döntsön ön a szavazatával, hogy menő a hercegnős életérzés Sarka Katástul, vagy nem igazán fogta még fel, miért kell ennyit elverni arra, hogy összeöltözzön kislányával?

Mádai Vivien és Bodnár Viviene Letivel, Lilivel és Lujzival
Mádai Vivien és Bodnár Viviene Letivel, Lilivel és Lujzival
Mustra