Így hordják az őszi trendeket New Yorkban és Londonban

A múlt héten kezdetét vette az 2017-es tavaszi-nyári kollekciókat felvonultató divathét, ami az elmúlt időszakban már nemcsak a bemutatott kollekciókról, de a show-ra érkező szakmabeliek, hírességek és divatbloggerek által felvonultatott szerelésekről is szól. A hajtás után mutatjuk, hogy mi a divat New Yorkban és Londonban!

Jó, ha kilógunk a sorból New Yorkban

Míg hazánkban jól láthatóan még van hova fejlődni az öltözködés terén, addig a New York-iakat egyáltalán nem zavarja, ha megnézik őket az utcán. Sőt, minél provokatívabb valaki, annál jobb. Bár az alteros pólókat jópáran eltemették már a szezonban, a New York-i utcai divatot elnézve még bátran viselhetjük úgy, ahogy a 70-es és a 90-es évek főbb vonalait és a farmercuccokat is. De meglepően sokan viseltek vaníliasárga-bézs összeállításokat is a divathét alatt.

Hordható trendek Londonban

2016 második felére már a londoni divatrajongók is ráuntak a szőrmecuccokra és a bomberdzsekikre, helyette menőnek számítottak a mustársárga, a rózsaszín, valamint a semleges színű összeállítások, a farmernadrág, a sportos vonal és a túlméretezett pulóverek. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen trendekkel érdemes kísérletezni a közeljövőben!

Oszd meg másokkal is!
Mustra