Rossz hír mára: a bohócsmink sajna még mindig röhejes

Kylie Jenner Lip Kit nevű rúzs- és szájfénykollekciója milliókat hoz a konyhára (dollárban persze), így érthető, hogy a 19 éves közösségi média-császárnő  folyton újításokon töri a fejét. Egyik nagy újdonsága a türkizkék rúzs lett pár hete, amihez hasonlót a 90-es években már próbálgathattunk. Sajnos akkor sem vált be. 

A fiatalabb beauty blogger-generáció, akik akkor még nem is éltek, így nem emlékezhetnek a kék rúzs borzalmaira, most lelkesen próbálgatja a színes szájat: a sötétkék még oké, főleg egy ilyen jól beállított képen, de a türkiz már tényleg csak hellyel-közzel működik.

Persze ha Kylie Jenner azt mondja, hogy most ez a divat, akkor ez a divat, és mindenki álma egy Skylie árnyalatú rúzs:

A szín ráadásul limitált szériás és exkluzív – ennél jobb hívószavak nem is kellenek –, szóval aki tehette, már be is szerzett egy ilyet, vagy hasonlót. Pixie Lott például, aki most azt mutatja be, miért nem éri meg egy világokék rúzzsal a szánkon kilépni a házból.

Hogy tetszik?

Mert míg egy jól beállított, retusált, esetleg kifejezetten műtermi művész- vagy divatfotón érdekes, sőt szép is lehet egy türkizkék száj, a való világban olyan a látvány (hogy egy kommentelő találó hasonlatával éljünk), mintha Lott leszopott volna egy hupikék törpikét. Mi jóindulatúbban úgy fogalmaznánk, hogy talán csak belepuszilt egy marcipántortába vagy egy vödör magasfényű falfestékbe, esetleg gonosz Photoshop-merénylet áldozata is lehetne ezzel a külsővel, de nem: a 25 éves énekes-színésznő tényleg ilyen türkiz szájjal ment a londoni Royal Haymarket színházól – ahol a Breakfast at Tiffany's című darabban szerepelt – bulizni.

Pedig Lott indent megtett, hogy a türkiz száj mellé rendesen fel is öltözzön, sminkje is olyan, ahogy a nagy könyvben meg van írva (azaz a száján kívül nincs rajta semmi hivalkodó), mégis, a lesifotókon sajnos inkább vicces a látvány, mint menő, vagy legalább csinos. A galériában még tovább gyönyörködhet Lott sminkjében, és mutatunk róla olyan képet is, amin nem kék a szája: fényévekkel jobban néz ki ennél. Vagy ön szerint nem? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Mustra