Zanza!

Május utolsó hétfőjét és a díjátadó vörös szőnyeges szezon végét mivel is zárhatnánk, ha nem csillogó ruhás celebnőkkel. Kris Jenner annyira rabja a fényes ruháknak, hogy két szettjével is bekerült a válogatásba, de rajta kívül ítéletet mondhatnak még Amal Clooney és Demi Lovato összeállításáról is.

Balmainben

Kris Jenner nemrég ellátogatott Cannes-ba, egészen pontosan a Magnum egyik estjére, ahova egy Balmain-ruhát vett fel. A fekete-arany flitterekkel díszített minihez Jenner egy fekete magassarkú szandált húzott, illetve halványrózsaszín körmöket kapott. Ékszerek közül két gyűrűt és egy decens fülbevalót vett fel, a sminkje pedig a szokásos Kris Jenner-smink volt, amit lassan álmunkból felkeltve is le tudunk rajzolni, ha kapunk egy papírt és ceruzát.

A 36 évvel fiatalabb Demi Lovatóra is ráadtak egy hasonló Balmain-ruhát, amit ő platformos, vastag sarokkal megtoldott magassarkúval viselt a Kiss FM egyik rendezvényére. Ő több gyűrűt aggatott magára, továbbá a manikűrjét is a ruhához igazította: a fekete alapra arany díszek kerültek.

Kinek áll jobban?

  • Demi Lovatónak 413
  • Kris Jennernek 39

Altuzarra-estélyiben

Jessica Chastainben és Huma Abedinben nemcsak az a közös, hogy mindketten szépek, de mindegyiküket megdobta az Altuzarra egy hasonló estélyivel. Előbbi A Vadász és a Jégkirálynő premierjére ment el benne, az ezüstékszerek mellett pedig fekete manikűrrel egészítette ki a szettjét. A ruha színe nemcsak a hajához, de a bőrtónusához is tökéletesen passzolt.

Apropó bőrszín: Huma Abedin kreolosabb bőrén is jól mutatott ugyanaz az estélyi, amikor elment benne az idei Met-gálára. Ő egy fekete, flitterekkel díszített kistáskát vett fel hozzá, a hangsúlyos fülbevalókon kívül pedig vörös színű rúzsa is az arcára vonzotta a figyelmet.

Ki a jobb?

  • Jessica Chastain 213
  • Huma Abedin 202

Flitteres miniben

Rebecca Romijn a Sports Illustrated fürdőruha-kiadásának 50. évfordulóját ment el ünnepelni, ahova egy flitteres, testre feszülő miniruhát vett fel. Romijn aznap eléggé csillogós kedvében volt: cipők közül egy metálos szürke magassarkút választott és a sminkjét is túlhighlighterezték a szakemberek. Körmei szintén szürke színt kaptak, ékszerek közül pedig néhány aranygyűrűt húzott az ujjaira. 

Ugye nem gondolta, hogy ha flitteres miniről van szó, Kris Jenner kimarad? Őt két éve fotózták le hasonlóban, amikor elment megünnepeltetni az 59. születésnapját Las Vegas-ban. Ő egy platformos magassarkút vett fel, aminek – a könnyebb járás érdekében – bokapántja is volt. Szavazzon, kinek áll jobban!

Kin jobb a mini?

  • Rebecca Romijnen 355
  • Kris Jenneren 76
Blogmustra