Szerintünk ne innen rendeljen fürdőnadrágot a pasijának

Rutinos olvasóink tudják: imádjuk az Aliexpress-t. Az oldal iránti függőségünkről egyszer már megemlékeztünk, megmutattuk, hogyan néznek ki élőben az onnan rendelt ruhák, illetve azt is, milyen az, amikor az eladók visszaszólnak. Mivel egyre többször van 30 fok, arra gondoltunk, megnézzük, milyen fürdőnadrágokat találnak maguknak az oldalon a pasik vagy a nekik vásárló nők. Kicsit azonban más oldalról közelítettük most meg a dolgot, ugyanis a HuffPost ötlete alapján a legrondább darabokat kerestük. Spoiler: nem kellett sokáig.

A keresést először naivan a "férfi fürdőnadrág" kifejezéssel (egészen pontosan annak angol megfelelőjével) indítottuk, viszont annyi találatot dobott, hogy a Föld minden lakosának jutott volna legalább egy. Ezután beszúrtuk még a "szexi" szót is, így a hagyományos fazonok között jóval nagyobb arányban bukkantak fel a néhol meghökkentő, néhol viszont egészen vicces darabok. Ezeket a galériába találja!

Valamiért az a trend, hogy az alapból is ízléstelen alsókat neon színekben gyártják. Emiatt ne lepődjön meg annyira, ha a kinézett, csak fél fenékpofát takaró gatyát egy zöld zsinór tartja a derékon vagy a hálós kialakítása révén kevés dolgot a fantáziára bíró alsót nem találja visszafogott árnyalatban az oldalon. Feltűnik a két véglet is: amikor a fürdőnadrág csak a hímvesszőt takarja és olyan is, amikor minden mást, csak éppen azt nem. Személyes kedvencünk a rossz úszóknak készült darab: a testet behálózó részek miatt könnyen ki lehet húzni az illetőt a vízből vész esetén. Kattintson a galériára és nézze meg, mire gondoltunk!

Oszd meg másokkal is!
Mustra