Amal Clooney 10 millió forintot költött kabátokra

Lelkiismeretesen figyelemmel kíséri a Dailymail.co.uk szerkesztősége Cloonyné aktuális ruhatárát, így a lapnak köszönhetően nemcsak csinos szettjeit, hanem a kisebb vagyont érő kabátkollekcióját is megcsodálhatjuk a 37 éves emberijogi ügyvédnőnek, aki csak kabátokra körülbelül 25 ezer fontot, 10,2 millió forintot szórt el az elmúlt két évben. Legutóbbi kedvencünk például az a télikabát volt, melyben David Cameront látogatta meg a Downing Streetren. Az elképesztő hosszú lábakkal megáldott Amal Alamuddin ugyanis három – macskás, homáros, illetve kéz formájú – aranybrossal dobta fel a klasszikus szabású sötétkék kabátot a találkára.

Csak az ezen a képen látható négy kabát milliókba került, az ujjatlan Tome kabát például 995 fontba, 410 ezer forintba, míg egy ilyen hatvanas évek stílusát idéző kék-fehér Courreges darabért 8000 fontot, 3,2 millió forintot is elkérnek az üzletben. Megkérik az árát a türkiz színű Burberry velúrkabátnak is, amiért 3000 fontot, 1,2 millió forintot fizetett az jogásznő, de annyiba fájt az a hímzett Dolce & Gabbana kabátruha is, amiben a Heathrow repülőtéren kapták lencsevégre a közelmúltban.

A sztárfeleségnek a szivárvány minden színében van kabátja, mostanában különösen nagy rajongója a bézs, a sárga és a lila árnyalatoknak, de szereti a bőr és a velúr anyagokat is. A galériára kattintva megnézheti, hogy hogyan fest egy 554 ezer forintos Versace, vagy egy 1 millió forintos Gucci kabát!

Amal Clooney is híve a monokróm öltözködésnek, a fehér-bézs színű munkábajárós összeállítást egy narancs árnyalatú luxustáskával és egy virágmintás körömcipővel dobta fel New Yorkban.

Today headed to Columbia University * #amalclooney #amalstyle

Amal Clooney (@amalclooney) által közzétett fénykép,

Az összeállításból ezt a Giambattista Valli által tervezett leopárdmintás kabátot szeretjük a legkevésbé. Pedig egy ilyen feltűnő darabért 2000 fontot, 824 ezer forintot kérnek a divatháznál.

The other day * #clooneys

Amal Clooney (@amalclooney) által közzétett fénykép,

Oszd meg másokkal is!
Mustra