Clooney-n vagy Campbellen jobb a kétmilliós Burberry-kabát?

Reméljük, már hozzászokott, hogy nem telhet el hétfő celebcsatás poszt nélkül: mai válogatásunkba például Amal Clooney és Naomi Campbell játssza a főszerepet – mindketten egy 4200 fontos, tehát 1,8 millió forintos Burberry-kabátban mutatkoztak. Rajtuk kívül helyet kapott még Kim Kardashian és Kris Jenner is, és hogy az elsőn kívül legyen még egy olyan pár, akik értenek is valamihez, megmutatjuk, milyen neglizsékre kapott rá Heidi Klum és Selena Gomez.

Amal Clooney vs. Naomi Campbell

Ki a jobb?

Clooney-t pár nappal ezelőtt a londoni ROKA étteremből távozva fotózták le ebben a ballonban, aminek az alja ombre hatást kelt. A sztárügyvéd fekete harisnyát, apró díszekkel felturbózott magassarkút és egy bőrből készült kézitáskát vett fel hozzá. Ékszereket csak alig aggatott magára, mondjuk azokat elég rendesen közszemlére tette (gondolunk itt a fülbevalóira). Az összeállítás része volt még egy szürke felső, illetve az enyhén füstös, tőle megszokott módon szájhangsúlyos smink is.

Naomi Campbell sminkjéről már jóval kevesebbet tudunk, ugyanis ő kalapot és óriási napszemüveget viselt, amikor februárban lefotózták egy hasonló kabátban a Los Angeles-i reptéren. A felsője nem látszik, de Clooney-hoz hasonlóan ő is fekete alsót vett fel, a lábaira pedig ugyanolyan színű hasított bőr combcsizmát húzott.

Kim Kardashian vs. Kris Jenner

És itt?

Lassan nem telik el úgy Kinek áll jobban poszt, hogy ne kerülne bele egy montázs az anya-lánya párosról. Mondjuk nem csodálkozunk rajta: Kim Kardashian testvérei valószínűleg sokszor nyúlják le a cuccait, így már azon sem lepődik meg, ha az anyja is így tesz. Most éppen egy fekete-arany csíkos kaftán-nadrág szettről van szó, amihez mindketten egy áttetsző fekete felsőt húztak. Kardashian nude körömlakkal, visszafogott sminkkel és egy decens lánccal egészítette ki a szettet, amikor valamilyen fura okból meghívták Cannes-ba, Jenner pedig hasonlóan misztikus körülmények között egy napszemüveget és egy, a Bravo magazinhoz 2003 márciusában ajándékba adott nyakörvet vett fel, amikor a párizsi divathéten vacsorázott Corey Gamble-lel.

Heidi Klum vs. Selena Gomez

Kinek áll jobban?

A végére egy elég érdekes párost hagytunk, amelynek mindkét tagja valamiért helyénvalónak érezte azt, hogy pizsamában és neglizsében menjen az emberek közé. Klumot a milánói divathét után Los Angeles-ben fotózták le: a fura mintájú szettjéhez strandpapucsot (?), törzsi nyakláncokat (??) és egy elképesztően előnytelen fazonú napszemüveget (???) vett fel.

Gomez ruhája valószínűleg többe kerül, mint az éves fizetésünk, viszont nekünk egyáltalán nem tetszik: úgy fest, mint akinek a házában bekapcsolt a tűzjelző és a legfontosabb értékeit felkapva azonnal távoznia kellett volna az utcára. Mindenesetre az énekesnő a fekete magassarkúra és a bőrszínénél 3 árnyalattal világosabb alapozóra szavazott.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra