Befuccsolt Blake Lively online boltja

Hamarosan eggyel kevesebb olyan túlárazott online bolt lesz, ahol beszerezhetik „bohém” szoknyájukat és rojtos mellényüket a jómódú amerikai fesztiválrajongók. A Vogue szerint ugyanis a 239 ezer forintos pelenkázótáskát áruló Blake Lively berágott az őt illető negatív kritikákra és október 9-én bezárja Preserve nevű életmód-blogját és webáruházát. De az is előfordulhat, hogy egyszerűen senkit nem érdekeltek a szőke színésznő útmutatásai és unalmas ruhakollekciói.

„Egy hihetetlen emberekből álló csapatunk van, akik nagyszerű munkát végeznek, de mivel úgy indítottuk el ezt az oldalt, hogy az még nem volt teljesen kész, ezért sosem tudta ellátni az eredeti feladatát. Semmi változást nem hozott az emberek életében, sem felületes, sem pedig mélyebb értelemben. Pedig épp emiatt alapítottam ezt a céget és nem azért, mert én híres vagyok és ezért úgy gondoltam, hogy mindenkinek figyelnie kell rám” – mondja sértetten a 28 éves színésznő, aki úgy tűnik, hogy kolleganőjével, Gwyneth Paltrowal ellentétben nem ért annyira a marketinghez és nehezen viseli a kritikát. Ryan Reynolds neje egyébként nem adja fel végleg, mivel állítása szerint hamarosan egy sokkal hasznosabb dologgal rukkol majd elő, mi pedig alig várjuk, hogy megtudjuk, hogy mi lesz a celebnő következő világmegváltó nagy dobása – reméljük, azt nem a rabszolgaság visszasírásával akarja majd reklámozni.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.