Kvíz: 2010-es vagy idei divatot lát a képen?

Őszintén bevalljuk, nem igazán tudjuk már követni, hogy mikor éppen melyik trend van porondon. Ezt nehezíti az is, hogy az őszi-téli divatot februárban mutatják be és bár hivatalosan mostanában kerülnek a boltokba a ruhák, a fast fashion lekoppintja és sokkal előbb elkezdi árusítani őket. Aztán várni kell, mire mindenkihez elér a hullám, ez pedig akár 1-2 évet is igénybe vehet. És azt már nem is említettük, hogy minden divatház más dologgal rukkol elő - van innentől kezdve értelme szezonokról beszélni? 

Ez járt a fejükben akkor is, amikor kitaláltuk, hogy készítünk egy olyan kvízt, ahol ki kell találni, vajon 2010-es vagy 2015-ös őszi-téli kollekció látható a képen. Öt fast fashion márka lookbook fotóit és ugyanennyi luxuscég kifutós felvételeit válogattuk össze – önnek a képpárok közül el kell dönteni, hogy melyik oldalon melyik évből származó "divatot" lát.

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Oszd meg másokkal is!
Mustra