Caitlyn vagy Kris Jenneren jobb a leopárdmintás ruha?

Zseniális képpárra bukkantunk: június utolsó napjaiban Caitlyn Jenner hasonló ruhában vásárolgatott New Yorkban, mint amilyet egykori felesége, Kris Jenner is viselt. Az állatmintás ruhadarab szinte kiáltott azért, hogy megszavaztassuk önökkel azt, hogy melyikükön mutatott jobban. Utóbbihoz egyébként még egy partnert találtunk: méghozzá nem mást, mint a szintén Balmainben parádézó Justin Biebert. Nem is szaporítjuk tovább a szót, nézze meg a képpárokat, a leírásunkat, aztán szavazzon egy jót!

Caitlyn Jenner vs. Kris Jenner

Kin jobb a leopárdminta?

Caitlyn Jennert New Yorkban fotózták le, amikor shoppingtúrát tartott – itt éppen a Patricia Field üzletet hagyta el. A meglehetősen szép Jenner egy fekete hegyes orrú magassarkút vett fel a leopárdmintás átlapolós ruhához, körmeit pedig pinkre festette. Egy fekete oldaltáskát is vitt magával, ékszerek közül pedig pár arany karkötőt és egy pár kristályos fülbevalót választott.

Kris Jenner nem éppen mostanában parádézott hasonló szerelésben: még 2010-ben, a Kardashian Kollecion elindulásának alkalmából szervezett partira látogatott el benne. Exférjéhez hasonlóan ő is egy fekete lábbeli mellett döntött: igaz, ő egy nyitottorrú platformos darabot választott. A körmeit – valamilyen fura okból kifolyólag – fehérre festette és az ékszereket sem aprózta el: az ezüstözött órán kívül két kristályos gyűrűt és egy furakék fülbevalót is magára aggatott.

Justin Bieber vs. Kris Jenner

És a Balmain-szett?

Ha az előző opciónál azt hitte, nehéz dolga volt, akkor készüljön fel: bár Kris Jenner maradt, párnak megkapta Justin Biebert, aki az idei Met-gálán nyomult ebben a Balmain zakóban. 2015-ben a kínai kultúrára húzták fel a rendezvényt, így annyira nem meglepő az aranyozott sárkánymintával díszített darab, amelyhez Bieber egy bővebb fazonú nadrágot és bokacsizmát vett fel. Az ingje sem mondható hétkzönapinak, de pont az lógott volna ki a sorból? Az énekest valószínűleg annyira zavarták a vakuk, hogy kénytelen volt napszemüveget is felvenni.

Kris Jenner június végén a francia divatház bemutatójára látogatott el hasonló szmokingzakóban, amihez ő fekete színű tapadós nadrágot és egy fura fazonú cipőt vett fel. A körmei most is fehérek voltak (reméljük, hogy 2010 óta azért lemosta), és helyesen érezte úgy, hogy a zakó elviszi a show-t: ékszerek közül csak pár decens darabot aggatott magára. Nem tudjuk, hogy véletlenül vagy szándékosan, de a haját ő is lenyalta és oldalra fésülte, így még jobban hasonlított a kanadai srácra.

Zendaya Coleman vs. Elisabeth Moss

Ki a jobb?

A végére egy kevésbé ismert párost hagytunk, akikben egy dolog biztosan közös: mindkettejüknek megtetszett egy Nha Khahn-szett. A crop topból és az A-vonalú midiszoknyából álló együttest a 18 éves énekesnő egy laza bőrdzsekivel vette fel még tavaly novemberben a Nickelodeon egyik rendezvényére, a lábaira pedig egy fekete magassarkút húzott. Csak nagyítva látszik, de sokat levon az összképből, az Coleman manikűrje: az óriási műkörmöket nem tudjuk hova tenni. A smink is hasonlóan eltúlzottra sikerült – kicsit megszaladt a szem alatti korrektorozás.

Moss egy díjátadó gálán jelent meg hasonló szereslében – ő is fekete lábbeli mellett döntött, de olyan verziót választott, aminek a felső része áttetsző. Az egyszerre geometriai mintás és metálos beütésű kistáska tökéletes választás, a halvány fukszia rúzsra alapozott smink pedig egyszerű, de látványos.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra