Molett nőknek rendeztek divathetet Sao Paulóban

Brazíliában is gondoltak a teltkarcsú vásárlókra. Kattintson a többi képért!
Brazíliában is gondoltak a teltkarcsú vásárlókra. Kattintson a többi képért!Facebook.com/ Fashion Weekend Plus Size

Az elmúlt időszak emlékezetes plus size kampányai és kollekciói úgy tűnik, hogy egyre nagyobb hatással vannak a szakmára, aminek köszönhetően már nemcsak New Yorkban és Londonban szerveznek különálló divateseményeket a teltkarcsú nőknek, hanem Brazília legnépesebb városában, a közel 20 millió lakosú Sao Paulóban is. Az egyre profibb bemutatókat szervező város egyébként egyik nagy úttörője a mozgalomnak, ugyanis hasonló, nagy médiavisszhangot kapó eseményeket már 2010 óta rendeznek a városban, a Fashion Weekend Plus Size pedig már két éve hivatalosan is része a brazil divateseményeknek.

Bár nálunk már nem kell sokat aludni a tavaszi szezon beköszöntéig, a föld másik oldalán lassan elkezdődik az őszi-téli szezon, így ennek megfelelően a 2015-ös őszi-téli plus size kollekciókat vonultatták fel január 31-én a Frei Caneca Convention Centerben. A mini divathéten bemutatta csinos konfekciódarabjait, bálozós és strandolós ruháit, fehérnemű kollekcióit, sport szereléseit és kiegészítőit többek között a Marisa, a Predilect, a Xica Vaidosa, a Marden, az Adelante, az Attribute, Arthur Caliman, Mari Malpighi, Az Enfase, Ramo Selvagem, a Vislumbre és a Korukru, melynek tervezői szakadt harisnyában, dögös fűzőben küldte kifutóra modelljeit – írja a huffingtonpost.com.

A környék legismertebb márkái mutatták be plus size kollekcióikat. Kattintson a többi képért!
A környék legismertebb márkái mutatták be plus size kollekcióikat. Kattintson a többi képért!Facebook.com/ Fashion Weekend Plus Size

A látottak alapján nem sokban tér el a dél-amerikai konfekció a jól ismert hétköznapias, hordható és megfizethető márkák kínálatától. Várhatóan menő lesz az állat- és a virágminta, a farmer és a csipke, ahogy nem kopik ki a divatból a fekete, a lazac, a liláskék és a türkiz sem a következő szezonban. Ide kattintva megnézheti, hogy milyen sikkes és hordható kreációkban fognak járni a molett nők Dél-Amerikában. Ide kattintva pedig még több képet talál az eseményről!

Vidám színekben és mintákban gondolkodtak a tervezők. Kattintson a többi képért!
Vidám színekben és mintákban gondolkodtak a tervezők. Kattintson a többi képért!Adriana Libini Fotografia / Facebook.com/ Fashion Weekend Plus Size
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra