Így bringázzon divatosan!

Bár a bicikli-kompatibilis szerelés első blikkre egyértelműen a póló-nadrág kombinációra redukálódik, az Instagram legnépszerűbb bringás képei pont az ellenkezőjét bizonyítják. A sikkes biciklisták szerint igenis össze lehet egyeztetni a nőies szetteket a kétkerekűvel, így nem jelenthet problémát magassarkúban és/vagy miniszoknyában tekerni. A legfőbb szempont persze az, hogy a szett passzoljon a bicikli színéihez. Galériába gyűjtöttük az Instagram legnépszerűbb cangás képeit, döntse el ön, miket érdemes ellesni a kiválogatott szettekből és van-e értelme ennek az egésznek.

Elég elképzelhetetlennek tűnik, hogy ötcentis sarkakban vagy lebegő szoknyában pattanjak fel biciklire tekerni egyet, pedig az Instagramon megosztott képek szerint nem lehetetlen a dolog. Sőt: ma már kifejezetten ciki, ha nem a biciklihez öltözik fel.

A Vogue kreatívigazgatója, Sally Singer például annyira komolyan veszi az egészet, hogy tetőtől talpig dizájner cuccokban teker át New York utcáin. Mi is végeztünk egy kis háttérkutatást az Instagramon, ahol egyértelművé vált, hogy a jelenség nem csak magazinszerkesztőkre jellemző. A felhasználók többsége tényleg komolyan veszi a bicikli-uniformist, a megfelelő kiegészítőkkel párosítva pedig még a nőiességét sem kell feláldoznia ahhoz, hogy összehangolhatja a kettőt. Érdemes megnézni, ki, hogy teker, de bukósisakot azért vegyen akkor is, ha az az Instagram népe szerint nem menő!

A legjobb inspirációs fotókat galériába rendeztük önnek, hátha akad egy-két olyan trend, melyet elleshet a hétköznapokra. Ha még több sikkes-biciklis képet szeretne nézegetni, ajánljuk a @preferredmode, @siamesebicyclebelle, @roxanadianaa és @lostindrawersvintage felhasználókat, illetve keressen rá a #cyclechic hashtagre.

Oszd meg másokkal is!
Mustra