5 külföldi plus size blogger, akit érdemes követni

Az elmúlt időszakban jól láthatóan megszaporodtak a teltkarcsú nőkkel kapcsolatos anyagaink, ami leginkább annak tudható be, hogy a nemzetközi trendek is egyre nyitottabbak a plus-size mérettel megáldott nőkre, aminek köszönhetően egyre több jól sikerült plus-size kollekció is megjelent a piacon. A refinery29.com szerkesztői ezúttal összegyűjtötték azt az öt plus-size bloggert, aki érdemes követnie a tetszése szerinti közösségi oldalon. Nézze meg, hogy hogyan boldogulnak a 40-as méret feletti a bloggerek az interneten!

Margie Plus

A Lucky Magazin oldalára posztolgató Margie Aschcroft oldala tele van mókás ruhákkal, rengeteg a napi outfit anyaga, így nem volt nehéz rájönni arra sem, hogy a blogger szereti a különleges mintákat. Margie Plus szeretné bebizonyítani a vele egy cipőben járó 40-42-es méretű nőknek, hogy a divat célja a mérettől függetlenül a szórakoztatás. Az MBA (Master of Business Administration) divat szakán végzett New York-i bloggert ide kattintva követheti!

And I Get Dressed

Margie Plushoz hasonlóan a nőies stílusban utazó Kellie Browntól sem áll távol önmaga divatos cuccokban való fotózása. A Facebookon és a Pinteresten számos követővel büszkélkedő blogger nemcsak stílusfejlődésen, hanem névváltoztatáson is átment a közelmúltban, ugyanis oldalát nemrég még Fatshion Insider néven olvashattuk. Brown divat- és szépségápolási tippjei mellett szabászati ismereteit is megosztja olvasóival. Az online bolttal is kísérletező bloggert itt követheti.

GarnerStyle

A legtöbb plus-size méretű blogger általában 40-42 mérettel rendelkezik, kivéve Garner Valentine-t, aki bebizonyítja, hogy 48-50-es mérettel is öltözködhet valaki csinosan, illetve, hogy a molettebb nőkön is jól mutatnak a legújabb trendek. A domborulatait büszkén vállaló, vidám természetű bloggerre felfigyelt a média is, az utóbbi időben megfordult a The New York Times-ban, az Oprah.com-on, a Marie Claireben, az Elle illetve a D Magazinban is. A kaliforniai Garnert ide kattintva követheti.

Chubstr

A Chubstr inkább egy személyes napló, mint style blog, humora és egyedisége miatt mégis említést érdemel. Számos szabványos méretű fickóval ellentétben a bloggernek ugyanis van humora, ami könnyed olvasmánnyá teszi képekben gazdag posztjait a férfidivatról, vagy arról, hogy hol érdemes beszerezni a trendi cuccokat mackó típusú pasiknak. A blogger oldalát itt találja.

P.S. It's Fashion

A színes hajú blogger kétségkívül a szegmens egyik legfeltűnőbb és legprovokatívabb személyisége, így előszeretettel hívják olyan eseményekre is, mint a New York-i divathét, vagy Lane Bryant és Isabel Tolado közös plus-size kollekciójának bemutatója, amitől jogosan volt elragadtatva a divatszakma. „Még soha nem neveztem magam molettnek, mert véleményen szerint idővel erre a plus size címkére nem lesz majd szükség. Nem hiszem, hogy a vékony modellek különbek lennének, mint a plus size modellek. Az utóbbi divathéten több teltkarcsú modell is végigsétált a kifutón. Ha ez ezentúl minden alkalommal így megy, akkor remélhetőleg előbb-utóbb ez általános jelenségként él majd az emberek fejében és háttérbe szorul a média által gerjesztett agymosás. Ugyanez vonatkozik a magazinok címlapjaira is” – mondja elszántan a blogger.

Oszd meg másokkal is!
Mustra