Keira Knightley harmadszor is felvette esküvői ruháját

Öt évet kellett várni, arra hogy végre kiderüljön, milyen is valójában Keira Knightley Chanel tüll ruhája, amit először a 2008-as BAFTA előpartiján viselt, akkor még Rupert Friend oldalán. A csinos színésznő idén tavasszal is elővette a klasszikus darabot, mikor májusban Dél-Franciaországban hozzáment a Klaxons együttes billentyűséhez, James Rightonhoz.

A 28 éves Knightley-nak Michell Obamához és más hírességekhez hasonlóan nem derogál többször is felvenni ugyanazt a ruhát, így a napokban egy Londonban megrendezett jótékonysági gálára is a hercegnős báliruhát választotta – írja az express.co.uk.

Bár az A-listás színésznők nem szívesen mutatkoznak ugyanabban a couture ruhában egynél többször a vörös szőnyeges eseményeken, illetve a legtöbb nő általában esküvői ruhájába sem bújik bele még egyszer, Knightley rácáfolt erre a tévhitre és a legtöbbet hozta ki az újrahasznosított darabból.

Hét hónappal ezelőtt, a szűk baráti körben megtartott esküvőn egy Chanel tweed zakóval és egy vagány Wayfarer típusú Ray Ban napszemüveggel kombinálta ruháját, a Serios Fun Children's Network gálán pedig egy elegáns arany színű szandállal viselte az időközben nyakkivágásnál és az ujjrésznél virágdíszítéssel megtoldott, térdig érő ruhát.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.