Ütős lett Miss World Hungary nemzeti ruhája

1176143 565329550171169 1929644307 n
Facebook/Bélavári Zita

„Sziasztok! Ez a nemzeti ruha, aminek a bemutatása már megtörtént a világversenyen, és hatalmas sikert aratott! Bélavári Zita tervezte! Azt hiszem, hogy az eddigi legszebb nemzeti ruhát sikerült idén kiküldenünk a Miss Worldre! Mit szóltok hozzá?” – tette fel a kérdést Facebookján Hajdú-Sarka Kata, avagy az új Fásy Ádám, a Magyarország Szépe Kft. Ügyvezetője.

Mi konkrétan borzongunk, és a körülöttünk ülők sincsenek elragadtatva a furcsán összeszabott, alsószoknyákban bővelkedő, hímzett, strasszozott, áttetsző panelekkel megbolondított, masnival agyoncsapott nemzeti ruhától, de a tervező, Bélavári Zita kommentelői egyhangúan csodálatosnak, gyönyörűnek és álomszerűnek minősítették a ruhát. Mi röviden azt mondanánk: giccses. Olyan, mint egy marcipántorta. A részlet, amit a legkevésbé értünk, az a felhajtás deréktájon, mely alábbi kép jobb alsó kockáján látszik.

1240450 565329086837882 1384776172 n
Facebook/Bélavári Zita

A balhés versenyen megválasztott Miss World Hungary, Rákosi Annamária Daalarna ruhájáról beszélt hosszabban az Aktív riportjában, de megmutatta magán a nemzeti szettet is és Bélavári is megszólalt: „Minél látványosabb, minél karakteresebb egy ruha, annál jobb, főleg a nemzeti ruhánál és ezért is gondoltam arra, hogy több népviseletből hozok össze egy nagyon ütős ruhát” – mondta az Aktívnak az öltözéktervező iparművész, aki már Konkoly Áginak is tervezett nemzeti ruhát, ennél egy sokkal visszafogottabbat.

Nos, ön mit szól Bélavári ruhájához? Ön szerint is csodálatos, vagy inkább azokkal a Sarka Kata képe alatt kommentelő emberekkel ért egyet, akik azt írják, a ruha borzalmas? Ha tetszik önnek a sok csipke, tüll és strassz, nyomjon a menőre, ha szivárványt hányik, a cikire!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek