A nyár 10 legnagyobb divatbakija

Nőket és férfiakat kérdeztek meg szerte az Egyesült Királyságban arról, hogy mit tartanak a legrosszabb trendnek a nyári szezonban. A széles körben elvégzett felmérés szerint a legnagyobb nyári divatbakik közé tartozik az úszásra alkalmatlan itt-ott kivágott egyrészes fürdőruha, a zokni szandállal való párosítása illetve a maxiruha is, amivel nem teljesen értettünk egyet, hiszen a legtöbb alkatra előnyös darab évek óta nem kopik ki a nyári trendekből.

A válaszadók 61 százaléka szerint a celebkörben népszerű kivágott fürdőruha a szezon egyik legízléstelenebb darabja. Többek között ilyenben pózol a strandon Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Rihanna és Paris Hilton is – írja a dailymail.co.uk.

A felmérés azt is kimutatta, hogy a legtöbb nyaraló, a megkérdezettek 52 százaléka elismeri, nem igazán tesz erőfeszítéseket a ruhaválasztásnál, amikor pihenni indul.

Arra a kérdésre, hogy miért nem gondolják át strandrajárós szettjeiket, 46 százalékuk azt felelte, hogy azért,mert nem valószínű, hogy bárkivel is összefutnának, míg 19 százalékuk azt mondta, hogy így kényelmesen és lazán érzik magukat.

„Úgy tűnik, a férfiak és a nők sem rajonganak a kivágott fürdőruha trendért. Azt hiszem normális, hogy szeretjük magunkat elengedni nyaraláskor, mivel ilyenkor a pihenésre koncentrálunk. A szabadság nem a divatról szól, bár azért jó, ha van egy alkalmi ruhánk a bőröndben az esti programokra. Szabadság alatt a legfontosabb, hogy olyan ruhákat viseljünk, amikben jól érezzük magunkat” – mondta a felmérést végző sunshine.co.uk szóvivője.

Íme a nyári szezon legbénább divatbakijai:

1. Kivágott fürdőruha

2. Szandál zoknival

3. Speedo fürdőnadrág

4. Rosszul illeszkedő bikini

5. Hawaii ing

6. Hazafias ruha (angol vagy amerikai zászlós felső)

7. Napellenzős sapka

8. Maxi ruha

9. Túlméretezett kalapok

10. Telitalpú szandálok

Ön szerint mi a legbénább idán nyáron? Mondja el kommentben!

Oszd meg másokkal is!
Mustra