Ilyen volt, ilyen lett Donatella Versace arca

Donatella Versace 1990-ben
Donatella Versace 1990-benFotó: Ron Galella / Europress / Getty

A biztosítótűkkel nyomuló Versus Versace alapítója,  Donatella Versace nem tartozik éppen a legtermészetesebb stílust követő hírességek közé. A huffingtonpost.com a napokban tett közzé a tehetős, de nem túl esztétikus divatház tulajdonosról egy 23 évvel ezelőtti képet, melyen még egész emberi formája van a platinaszőke olasznak. Mi meg nem mondanánk, hogy ki van a képen.

Az 57 éves Donatella a Vogue Fesztiválon adott interjújában beszélt a sok munkát és időt igénylő külsejéről: „ Nem emlékszem, mikor viseltem utoljára lapos talpú cipőt. Akkor is lakknadrágban vagyok, ha csak tévét nézek. Az én stílusom nem olyan bonyolult. Általában magassarkút, szűk ruhát, és gyémántot viselek. Persze nem így nézek ki genetikailag. Tonnányi krémet kenek magamra illetve ápolom a bőrömet és a hajamat."

Önnek hogy tetszik Donatella Versace arca?

  • Ijesztő, ahogy kinéz 3854
  • Húsz éve szebb volt 1022
  • 57 évesen nem tartja rosszul magát 903

"Fontos számomra a testmozgás, de kirúgtam a személyi edzőmet, amikor letiltott a dohányzásról” – mondta az extravagáns külsejű tervezőnő, aki a riportban azt sem rejtette véka alá, hogy járt már Botox-kezelésen, igaz csak az arcát töltette fel.

Ön mit gondol Donatella Versace szépségtrükkjeiről, a képeket elnézve érdemes megfogadni a tanácsait, vagy semmiképpen sem szeretne ennyire ijesztő külsőt magának? Esetleg normálisnak találja, ha húsz év alatt ennyit változik valaki, csupán a gondos arcápolástól és a Botoxtól?

Donatella Versace 2013-ban
Donatella Versace 2013-banFotó: Olga Bermejo / Europress / Getty
Mustra